pl en

THE YANAGITA–MIZUNARA

destylarnia: Yanagita Shuzo

Jęczmienne shochu typu whisky, które dojrzewało w beczkach z japońskiego dębu premium „MIZUNARA”.

Jęczmienne shochu typu whisky, które dojrzewało w beczkach z japońskiego dębu premium „MIZUNARA”. Produkowane w destylarni shochu „Yanagita Shuzo” ostatnio przyciągnęły sporą uwagę w Japonii i za granicą.

Cenione jest za wyjątkowy smak i aromat powstały przy produkcji a zastosowanie beczek dębowych Mizunara ma duży wpływ na zwiększona wartość shochu.

 

Kategoria
Shochu jęczmienne (dojrzewające w dębowych beczkach)
Destylacja POT, PRÓŻNIOWA
Alkochol 41%
Objętość 750 ml

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny