pl en

Koma

destylarnia: Yanagita Shuzo

„Koma” to orzeźwiające, aromatyzowane shochu jęczmienne z destylarni shochu „Yanagita Sake Brewery”, która w ostatnich latach przyciąga uwagę w Japonii i za granicą.

„Koma” to orzeźwiające, aromatyzowane shochu jęczmienne z destylarni shochu „Yanagita Sake Brewery”, która w ostatnich latach przyciąga uwagę w Japonii i za granicą. Shochu to stało się wizytówką destylarni.

Jest dobrze wyważone i pasuje do różnych potraw. Jest to najczęstszy rodzaj shochu jęczmiennego, które Japończycy piją na co dzień.

Jest pyszne w postaci czystej lub z lodem, ale zaleca się dodanie plasterków np. cytryny do shochu zmieszanego z wodą/wodą gazowaną.
Japończycy również często mieszają shochu KOMA ze schłodzoną zieloną lub japońską herbatą, dzięki czemu powstaje prawdziwie japoński drink (np. Oolong Hai).

 

Kategoria
Shochu jęczmienne
Destylacja POT, PRÓŻNIOWA
Alkochol 25%
Objętość 720 ml

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny