pl en

Mugon

„MUGON” to SHOCHU klasy superpremium, które leżakuje ponad 10 lat w beczkach z amerykańskiego dębu.

Dzięki dębowi amerykańskiemu, trunek nabiera lekko waniliowego smaku. Mugon ma 40% alkoholu, przez co jest w zasadzie japońskim whisky z ryżu. Nawet w Japonii można go nabyć jedynie w lokalnych destylarniach. Jest niezwykle trudnym produktem do zdobycia.

 

Kategoria
Shochu ryżowe (dojrzewające w dębowych beczkach)
Destylacja POT / ATMOSFERYCZNE
Alkochol 40%
Objętość 720 ml

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny