pl en

Kawabe

„KAWABE” to najlepsze shochu ryżowe z wieloma nagrodami w konkursach japońskich oraz zagranicznych. „KAWABE” to nazwa pobliskiej rzeki, w której płynie najczystsza woda w całej Japonii. Oczywiście, do produkcji shochu „KAWABE” używa się wody z tej rzeki, a także najlepszego dostępnego ryżu z okolicznych pól. Zalecanym sposobem picia jest na czysto, z lodem a także na ciepło. Po dodaniu niewielkiej ilości wody, sake pozostaje smaczne a smak staje się nieco łagodniejszy. Jest także pyszne jeśli doda się plastry ogórka.

W przypadku dodania wody, zalecana jest jedynie jej niewielka ilość.

 

Kategoria
Shochu ryżowe
Destylacja POT, PRÓŻNIOWE
Alkochol 25%
Objętość 720 ml

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny