pl en

Mocne trunki

Kawabe

destylarnia: Sengetsu Shuzo

„KAWABE” to najlepsze shochu ryżowe z wieloma nagrodami w konkursach japońskich oraz zagranicznych.

Szczegóły

Mugon

destylarnia: Sengetsu Shuzo

„MUGON” to SHOCHU klasy superpremium, które leżakuje ponad 10 lat w beczkach z amerykańskiego dębu.

Szczegóły

NANAKUBO-BLEU

destylarnia: Higashi Shuzo

Wysokiej klasy shochu ze słodkich ziemniaków, stworzone przez legendarnego Pana SADAO MAEMURA.

Szczegóły

NANAKUBO – IMOIMO SAISAI

destylarnia: Higashi Shuzo

Wysokiej klasy shochu ze słodkich ziemniaków, stworzone przez legendarnego Pana SADAO MAEMURA.

Szczegóły

Koma

destylarnia: Yanagita Shuzo

„Koma” to orzeźwiające, aromatyzowane shochu jęczmienne z destylarni shochu „Yanagita Sake Brewery”, która w ostatnich...

Szczegóły

Aokage

destylarnia: Yanagita Shuzo

W ofercie destylarni YANAGITA SHUZO począwszy od shochu jęczmiennego, jest wiele produktów, ale tym który zrobił świat...

Szczegóły

THE YANAGITA–MIZUNARA

destylarnia: Yanagita Shuzo

Jęczmienne shochu typu whisky, które dojrzewało w beczkach z japońskiego dębu premium „MIZUNARA”.

Szczegóły

KIKKA GIN

destylarnia: Yamato

COMING SOON.

Szczegóły

AMAHAGAN Edition No.1

destylarnia: Nagahama

COMING SOON.

Szczegóły

AMAHAGAN Edition No.2

destylarnia: Nagahama

RED WINE WOOD FINISH. COMING SOON.

Szczegóły

AMAHAGAN Edition No.3

destylarnia: Nagahama

MIZUNARA WOOD FINISH. COMING SOON.

Szczegóły

AMAHAGAN Edition YAMAZAKURA

destylarnia: Nagahama

YAMAZAKURA WOOD FINISH. COMING SOON.

Szczegóły

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny