pl en

NANAKUBO – IMOIMO SAISAI

Wysokiej klasy shochu ze słodkich ziemniaków, stworzone przez legendarnego Pana SADAO MAEMURA. Mówi się, że to Shochu ma najsilniejszy aromat i silny charakter, ale tak naprawdę Nanakubo ma bardzo wyrafinowany smak.

NANAKUBOI IMOIMO SAISAI to shochu wytworzone z jednego z gatunków słodkich ziemniaków. Atmosferyczna metoda wytwarzania, która jest najbardziej popularna w Japonii, wpływa na delikatny i elegancki smak shochu.

To najbogatsze w smak shochu, które ma najlepszą kompatybilność ze smażonymi potrawami i daniami mięsnymi.

 

Kategoria
Shochu ze słodkich ziemniaków
Destylacja POT, ATMOSFERYCZNA
Alkochol 25%
Objętość 720 ml

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny