pl en

東酒造 HIGASHI SHUZO

DESTYLARNIA SHOCHU (MINAMI-SATSUMA, KAGOSHIMA, JAPAN)

 

Ta destylarnia mieści się w regionie Satsuma w prefekturze Kagoshima, słynącego z shochu produkowanego ze słodkich ziemniaków. Legenda SADAO MAEMURY, który stworzył super premium shochu zwaną „MAOH”, jest znana tak samo jak destylarnia, która od początku swojego istnienia produkuje shochu. Pan MAEMURA już przeszedł na emeryturę, ale jego wola jak i stworzona przez niego technologia dalej są przekazywane, tak jak reprezentująca tę wytwórnię marka.

 

NANAKUBO-BLEU

destylarnia: Higashi Shuzo

Wysokiej klasy shochu ze słodkich ziemniaków, stworzone przez legendarnego Pana SADAO MAEMURA.

Szczegóły

NANAKUBO – IMOIMO SAISAI

destylarnia: Higashi Shuzo

Wysokiej klasy shochu ze słodkich ziemniaków, stworzone przez legendarnego Pana SADAO MAEMURA.

Szczegóły

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Więcej informacji na temat polityki dostępne w zakładce Polityka Bezpieczeństwa.

Akceptuję pliki cookies z tej witryny